13KGHT49 Alles over het team van iloveblokjes.nl

Nog €25,00 en je LEGO® wordt gratis verzonden binnen NL.

Gefeliciteerd! Gratis verzending binnen NL :-)

Alles over het team van iloveblokjes.nl

 

Pakketjes met LEGO® blokjes bij iloveblokjes.nlLEGO® blokjes pack station van iloveblokjes.nlIngepakte LEGO® blokjes van iloveblokjes.nlMeer ingepakte LEGO® blokjes bij iloveblokjes.nlDe ilovebricks.nl grote LEGO® figuurDe iloveblokjes.nl elektrische fiets

Welkom bij iloveblokjes.nl! Ik ben Karolien, of kortweg Kaat en ik voorzie je met veel plezier en liefde van LEGO® blokjes en andere onderdelen.

Op de hoogte

Tijdens het verwerken van je bestelling hou ik je op de hoogte van de laatste status.

Zo stuur ik je een bericht als je LEGO® is ingepakt. Als je pakketje is verzonden stuur ik je de Track & Trace code zodat je 'm kunt volgen.

Snel

Als LEGO® fan weet ik als geen ander hoe fijn het is als je de blokjes die je nodig hebt snel in huis hebt. Daarom doe ik mijn uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Goed

Naast snelheid vind ik het ook belangrijk dat je het juiste geleverd krijgt. Daarbij krijg ik hulp van slimme geautomatiseerde systemen.
 
Zo zie ik niet alleen wat je bestelt, maar ook waar ik het kan vinden. Wel zo makkelijk met 20.000 onderdelen. Elk onderdeel is voorzien van een barcode die ik vervolgens scan om te controleren of het klopt. Pas daarna pak ik de onderdelen voor je in. Op deze manier zorg ik dat je de juiste onderdelen snel in huis hebt.

 

Er kan natuurlijk ondanks de goede zorgen altijd iets mis gaan. Dat los ik altijd voor je op, beloofd! Laat me weten wat er aan de hand is, dan komt het snel in orde.

Miljoenen blokjes de hele wereld over

Sinds de zomer van 2017 stuur ik via internationale marktplaatsen LEGO® naar bouwers over de hele wereld. Duizenden pakketjes met miljoenen blokjes hebben inmiddels hun weg gevonden naar tevreden bouwers.

Ik geniet ervan via feedback en reviews te lezen dat er weer iemand blij is met wat ik doe. Ik kijk er naar uit om ook voor jou een mooi pakket LEGO® blokjes te verzamelen!

Team iloveblokjes.nl

Het gezicht, dat ben ik 😊 Maar op de achtergrond krijg ik ook veel hulp hoor! Ik heb een heel Team om me heen: Remi, Janwillem, Michiel, Ruben en Benjamin helpen me regelmatig 👍

Nederlandstalige LEGO® fans

Met iloveblokjes.nl richt ik me speciaal op de Nederlandstalige LEGO® fans. Soms is het best lastig om het juiste onderdeel te vinden. Stiekem zijn de marktplaatsen ook wel ingewikkeld. Ik hoop dat het met deze site een stukje makkelijker geworden is. Je mag me ook altijd een bericht sturen en vertellen wat je zoekt. Dan help ik je verder! 

Veel plezier met uitzoeken!

Je kunt het menu bovenaan de site gebruiken om blokjes te vinden. Een andere optie is om alle blokjes te bekijken en met filters je selectie te verfijnen.

Een handig LEGO® kleuren overzicht kan ook helpen bij je zoektocht.

Hartelijke groet,

iloveblokjes.nl by Kaat

iloveblokjes.nl
Harlekijneendstraat 5
2492 NR  Den Haag
KVK: 70001146
BTW: NL001645889B39

Whatsapp