13KGHT49 Vakantieperiode staat weer voor de deur – iloveblokjes.nl

Nog €25,00 en je LEGO® wordt gratis verzonden binnen NL.

Gefeliciteerd! Gratis verzending binnen NL :-)
Vakantieperiode staat weer voor de deur

Vakantieperiode staat weer voor de deur

Het is weer juli en dat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat 🌴. Er zijn nu ook wat minder mensen met Lego bezig, dus een mooie gelegenheid voor mij om er ook even tussenuit te gaan. Daar ben ik wel aan toe haha 😊.

Vrijdagmiddag 8 juli breng ik de pakjes naar PostNL en daarna begint mijn vrije tijd. Op maandag 1 augustus ga ik weer met 100% energie aan de slag 🚀.

In de tussentijd kun je wel bestellen, maar word je bestelling alleen niet direct opgepakt en verzonden. Dit staat steeds duidelijk aangegeven bij de verzendopties. Ook heb je de mogelijkheid om later nog aan je bestelling toe te voegen, waarna ik het in 1x aan je zal opsturen na 1 augustus.

Heb je dus nog snel wat nodig? Bestel dan voor 8 juli dan zorg ik ervoor dat het snel naar je toe komt. Zolang er bij de verzendopties geen "vertraagde vakantie verzending" staat, kun je het gewoon snel verwachten. 

Tijdens de vakantieperiode kun je alleen kiezen voor een Brievenbuspakje+, of natuurlijk de gratis verzending. Hieronder een voorbeeld van hoe het er tijdens de vakantie uit ziet.

Fijne vakantie!

 

Het is weer juli en dat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat 🌴. Er zijn nu ook wat minder mensen met Lego bezig, dus een mooie gelegenheid voor mij om er ook even tussenuit te gaan. Daar ben ik wel aan toe haha 😊.

Vrijdagmiddag 8 juli breng ik de pakjes naar PostNL en daarna begint mijn vrije tijd. Op maandag 1 augustus ga ik weer met 100% energie aan de slag 🚀.

In de tussentijd kun je wel bestellen, maar word je bestelling alleen niet direct opgepakt en verzonden. Dit staat steeds duidelijk aangegeven bij de verzendopties. Ook heb je de mogelijkheid om later nog aan je bestelling toe te voegen, waarna ik het in 1x aan je zal opsturen na 1 augustus.

Heb je dus nog snel wat nodig? Bestel dan voor 8 juli dan zorg ik ervoor dat het snel naar je toe komt. Zolang er bij de verzendopties geen "vertraagde vakantie verzending" staat, kun je het gewoon snel verwachten. 

Tijdens de vakantieperiode kun je alleen kiezen voor een Brievenbuspakje+, of natuurlijk de gratis verzending. Hieronder een voorbeeld van hoe het er tijdens de vakantie uit ziet.

Fijne vakantie!

 

Gerelateerde artikelen
Whatsapp

We gebruiken cookies om onze diensten aan te bieden en te verbeteren. Door onze site te gebruiken, stemt u in met cookies.