13KGHT49 Koningsdag 2024: van 26 april t/m 1 mei geen snelle verzending! – iloveblokjes.nl

Nog €25,00 en je LEGO® wordt gratis verzonden binnen NL.

Gefeliciteerd! Gratis verzending binnen NL :-)
Koningsdag 2024: van 26 april t/m 1 mei geen snelle verzending!

Koningsdag 2024: van 26 april t/m 1 mei geen snelle verzending!

Rond Koningsdag 2024 ben ik een aantal dagen vrij! Ben er wel aan toe! 😊

Vrijdagmiddag 26 april breng ik de pakjes naar PostNL en daarna begint mijn vrije tijd. Op woensdag 1 mei ga ik weer met 100% energie aan de slag 🚀.

In de tussentijd kun je wel bestellen, maar word je bestelling alleen niet direct opgepakt en verzonden. Dit staat steeds duidelijk aangegeven bij de verzendopties. Ook heb je de mogelijkheid om later nog aan je bestelling toe te voegen, waarna ik het in 1x aan je zal opsturen op of na 1 mei.

Heb je dus nog snel wat nodig? Bestel dan voor 26 april dan zorg ik ervoor dat het snel naar je toe komt. Zolang er bij de verzendopties geen "vertraagde vakantie verzending" staat, kun je het gewoon snel verwachten.

Tijdens de vakantieperiode kun je alleen kiezen voor een Brievenbuspakje+, of natuurlijk de gratis verzending. Ook kun je makkelijk iets toevoegen aan je bestaande bestelling.

Iedereen een fijne Koningsdag gewenst!

Groetjes, Kaat

Rond Koningsdag 2024 ben ik een aantal dagen vrij! Ben er wel aan toe! 😊

Vrijdagmiddag 26 april breng ik de pakjes naar PostNL en daarna begint mijn vrije tijd. Op woensdag 1 mei ga ik weer met 100% energie aan de slag 🚀.

In de tussentijd kun je wel bestellen, maar word je bestelling alleen niet direct opgepakt en verzonden. Dit staat steeds duidelijk aangegeven bij de verzendopties. Ook heb je de mogelijkheid om later nog aan je bestelling toe te voegen, waarna ik het in 1x aan je zal opsturen op of na 1 mei.

Heb je dus nog snel wat nodig? Bestel dan voor 26 april dan zorg ik ervoor dat het snel naar je toe komt. Zolang er bij de verzendopties geen "vertraagde vakantie verzending" staat, kun je het gewoon snel verwachten.

Tijdens de vakantieperiode kun je alleen kiezen voor een Brievenbuspakje+, of natuurlijk de gratis verzending. Ook kun je makkelijk iets toevoegen aan je bestaande bestelling.

Iedereen een fijne Koningsdag gewenst!

Groetjes, Kaat

Gerelateerde artikelen
Whatsapp