13KGHT49 Juli is vakantie maand 🌴 Bestel voor 6 juli voor snelle verzending voo – iloveblokjes.nl

Nog €25,00 en je LEGO® wordt gratis verzonden binnen NL.

Gefeliciteerd! Gratis verzending binnen NL :-)
Juli is vakantie maand 🌴 Bestel voor 6 juli voor snelle verzending voor vakantie 📦

Juli is vakantie maand 🌴 Bestel voor 6 juli voor snelle verzending voor vakantie 📦

Het is weer juli en dat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat 🌴. Er zijn nu ook wat minder mensen met Lego bezig, dus een mooie gelegenheid voor mij om er ook even tussenuit te gaan. Daar ben ik wel aan toe! 😊

Donderdagmiddag 6 juli breng ik de pakjes naar PostNL en daarna begint mijn vrije tijd. Op maandag 31 juli ga ik weer met 100% energie aan de slag 🚀.

In de tussentijd kun je wel bestellen, maar word je bestelling alleen niet direct opgepakt en verzonden. Dit staat steeds duidelijk aangegeven bij de verzendopties. Ook heb je de mogelijkheid om later nog aan je bestelling toe te voegen, waarna ik het in 1x aan je zal opsturen op of na 31 juli.

Heb je dus nog snel wat nodig? Bestel dan voor 6 juli dan zorg ik ervoor dat het snel naar je toe komt. Zolang er bij de verzendopties geen "vertraagde vakantie verzending" staat, kun je het gewoon snel verwachten.

Tijdens de vakantieperiode kun je alleen kiezen voor een Brievenbuspakje+, of natuurlijk de gratis verzending. Ook kun je makkelijk iets toevoegen aan je bestaande bestelling.

Iedereen een fijne vakantie gewenst!

Groetjes, Kaat

Het is weer juli en dat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat 🌴. Er zijn nu ook wat minder mensen met Lego bezig, dus een mooie gelegenheid voor mij om er ook even tussenuit te gaan. Daar ben ik wel aan toe! 😊

Donderdagmiddag 6 juli breng ik de pakjes naar PostNL en daarna begint mijn vrije tijd. Op maandag 31 juli ga ik weer met 100% energie aan de slag 🚀.

In de tussentijd kun je wel bestellen, maar word je bestelling alleen niet direct opgepakt en verzonden. Dit staat steeds duidelijk aangegeven bij de verzendopties. Ook heb je de mogelijkheid om later nog aan je bestelling toe te voegen, waarna ik het in 1x aan je zal opsturen op of na 31 juli.

Heb je dus nog snel wat nodig? Bestel dan voor 6 juli dan zorg ik ervoor dat het snel naar je toe komt. Zolang er bij de verzendopties geen "vertraagde vakantie verzending" staat, kun je het gewoon snel verwachten.

Tijdens de vakantieperiode kun je alleen kiezen voor een Brievenbuspakje+, of natuurlijk de gratis verzending. Ook kun je makkelijk iets toevoegen aan je bestaande bestelling.

Iedereen een fijne vakantie gewenst!

Groetjes, Kaat

Gerelateerde artikelen
Whatsapp

We gebruiken cookies om onze diensten aan te bieden en te verbeteren. Door onze site te gebruiken, stemt u in met cookies.